2010. szeptember 28., kedd

Amikor nem én csinálom a vacsit...

Hát kérem szépen, igyekszem, igyekszem, de újabban próbafőzés van, mert elsőre nem pont olyan minden, ahogyan kigondolom, oszt úgy nem hiteles.
Ezért lefőzöm a cuccokat próbára, utána meg, ha nyert valamilyen díjat a háztartásban, akkor a következő alkalommal felkerül ide is.

Ha minden igaz, holnapra hozok valamit azért, mert már megen kapon az osztást a 13.kerületből....

Most nagyon sok próbálkozásom a koleszterin és egyéb szegény étrendek felkutatásában merül ki, és bevallom hősiesen - hát nem vagyok egy überfenomén.
A teljes kiőrlésű liszttel 3 éve már szakítottunk, az update módszer kapcsán nekicsaptam egy palacsinta készítésének teljes kiőrlésű lisztből, utána meg serpenyőstül csaptam ki az egész teljes kiőrlésű szégyentelent a kukába.


Most újra randizunk, de még mindig izzad a kezem, ha rá gondolok...

:)))

Épp ezért jöjjön ma egy rendhagyó menű, melyet csak részben készítettem jómagam. A pékárú ugyanis a kezem munkáját nem dícséri, de mondjuk innen származtatható. Férjem derekasan és bátorsággal jól elbújtatta az alant korpás buci néven futó förmedvényt.


Tehát a vacsorámat ma a férjem tálalta fel, ő szépítgette, ügyeskedte össze.

A menű:
Korpás förmedvényhajón ülő edámi szeletkék, majonézes uborkatetővel.
Desszert: almanyúl - Őfaragta:)

2 megjegyzés:

Andus írta...

Válság van :-D

Ancsi írta...

Na végre valami finom kaja :)
Köszönnyük a nép nevében :)

Megnyálazhatod a bélyegemet a tizenharmadikkerületben :)