2010. április 27., kedd

Családunk új tagja

Tehát.

Ezzel a bejegyzéssel csúsztam kicsikét, ( nem is kicsikét) mert szülinapra érkezett ő, a családomtól kaptam, ezúton köszönöm mégegyszer, és köszönöm a férjemnek a csibészkedést, amivel ezt kifundálta és jól megviccelt, mert egyáltalán nem jöttem rá, hogy mire készülnek...


Régi vágyam volt, mert imádjuk a rántott tápot, de az ámerikai konyha miatt meglehetős olajszag volt a lakásban.

Jelentem kipróbáltuk a kisaranyost, és minimális olajkoncentráció szívódik be azóta a fürdőköpenyembe például.


A közeljövőben gyakran láthattok benne készült ételeket, néhány képet ide is teszek, ezek a teszetelés során készültek.

S hogy anyukám se írjon hiába névtelenül ( na meg rigács község nevében, ugye..): igen, tettem petrezselymet díszítésül!!!  :)))

Egyébiránt ha unni teccccik bárkinek a petrezselymes dizájnt, legyen szíves szervezni nekem narancshéj faragót, vagy egyéb szobanövényeket, amiket bedarálhatok a tányér szélére szépítés gyanánt. :))


Itt szeretném hozzátenni, hogy rozmaring, kapor és oregánóm már van, azok szépen nevelkednek az ablakban ( még gyerekek), és sikerült további két cserépnyi pertezselymet is előbújtatnom, nem tudom, minek, mikor azzal az eggyel is alig bírok.
Önálló személyisége van ugyanis. Nem tehetem minden kajára...:)

5 megjegyzés:

Ancsi írta...

Csóóókolom, Lulianyu :))

emlékszem, mikor mindent bebundáztunk és megsütöttünk ott nálad, telekajáltuk magunkat vele, életemben annyi rántottat nem ettem egyszerre :)

Andus írta...

Gratulálok hozzá!Meg a szülinaphoz is.Ha valakinek kedve támad még egy gyönyörűséges TEFAL sütőre,megkaphatja,mert nem használom.Kinek kell???

Juliann írta...

Ancsi!

Naná, hogy emlékszem. És azért nem írtam eddig választ, mert meg akartam keresni róla a képet. Ugyanis megvan, de sajnos a szerver épp nem elérhető, így majd valamikor megpróbálom megszerezni. Az volt ám a nagy rántott cucc készítés. Egészen pontosan 5 éve volt, majdnem napra pontosan.:))))

Andus, köszönöm szépen!
Viszont másik fritu nem kell nekem, megsértődne a másik.
Többiek? Vagy vatera:))

Andus írta...

Lehet,hogy vatera sorsa lesz,egyenlőre kínálgatom.

Névtelen írta...

rigács községnek kéne az a jó kis tefál...
nagyon köszönné...