2010. március 11., csütörtök

És végre...



Elérkezett a pillanat, hosszú idő óta agyalok a blogindításon.
Melyik nap lenne a legalkalmasabb?
Hát a mai.
Tegnap léböjt kúráztam, és tudvalevően ilyenkor távozik rengeteg méreganyag.
Úgy gondoltam stílusos lenne a mai napon egy finom resztelt májjal jól agyonverni tegnapi munkásságomat!

Következő bejegyzésben megy a recept.

Annyit még érdemes tudni a konyhában való kontárkodásaimról, hogy nélkülözök mindenféle konyhai szakértést, tevékenységem javarészét saját hibáimból okulva próbáltam jobbá tenni.

Mindenesetre van egy kitartó férjem, aki imádja a főztömet, ez vezérelt odáig, hogy másokat sokkolva blogot indítsak a konyhában való bohóckodásaim eredményéről.

Mindenkinek kívánok nagyon jó étvágyat, légy üdvözölve Audrey félkész konyhájában! :)

Nincsenek megjegyzések: