2010. március 15., hétfő

Recept gyesen lévő anyukáknak


A neten találtam ezt a gyöngyszemet, ajánlom az összes gyesen lévő és majdan gyesen lévő, illetve tegnap óta nem gyesen lévő anyukának szeretettel:)


Süteményrecept gyesen lévő anyukáknak:Távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és melegítsük a sütőt 160 fokra. Gőz felett olvasszunk meg 10 dkg margarint. Ismét távolítsuk el a plüssmacit a sütőből, és erélyesen szóljunk rá Öcsire: "Nem szabad, Öcsi!"


A margarint keverjük össze 20 dkg cukorral. A többi margarint szedjük ki Öcsi kezéből, és mossuk le a falat. Mérjünk ki 3 evőkanál kakaót. Ismét vegyük el a margarint Öcsitől. Fürdessük meg a macskát.

Tegyünk hintőport és ragtapaszt a karmolásokra. Keverjünk a margarinhoz 4 egész tojást, 2 vaníliáscukrot és 30 dkg lisztet.


Vegyük ki a füstölgő plüssmacit a sütőből, és nyissunk ki minden ajtót és ablakot, szellőztetés végett. Vegyük el a mobiltelefont Andikától, és biztosítsuk a férjünk főnökét, hogy nem, nem a férjünkkel beszélt az előbb. Hívjuk fel a férjünket, és készítsük fel a legrosszabbra.


Adjunk a tésztához 1 teáskanál sót és 10 dkg durvára vágott diót (közben álljunk ellen a kísértésnek, hogy mind Andikát, mind Öcsit durvára vágjuk).

Engedjük ki a macskát a sütőből. A tésztát öntsük alaposan kivajazott tepsibe. 25 percig közepes lángon süssük.

Vegyük el a borotvát és a macskát Öcsitől.
Magyarázzuk el a gyerekeknek, hogy fogalmunk sincs, hogy a borotvált macska lebarnul-e a napon.


Dobjuk ki a macskát az udvarra, amíg még képes elfutni.Bevonó máz:

Keverjük össze a következő hozzávalókat: 10 dkg cukor, 5 dkg olvasztott csokoládé, 5 dkg olvasztott margarin. Vegyük ki azt a rohadt plüssmacit a grillsütőből, és dobjuk ki az ablakon, jó messzire.


Magyarázzuk el kedvesen a rendőrnek, hogy fogalmunk sem volt róla, hogy őt fogjuk fejbe találni, miközben éppen Öcsit próbálja megmenteni a szomszéd ház tetejéről.

Tegyük Öcsit a járókába.

Adjunk a mázhoz 5 dl tejet, egy kevés sót, és lassú tűzön forraljuk 2 percig. Nyissunk ajtót a csengetésre, és magyarázzuk el a szomszédnak, mennyire sajnáljuk, hogy Andika bedugta a kerti slagot a spájzablakán.

Ajánljuk fel, hogy megtérítjük a befőttek és a takarítószemélyzet költségét. Kössük ki Andikát az asztallábhoz.

Távolítsuk el a szénné égett sütinket a sütőből. Dobjuk ki.

Ne kapjunk idegösszeomlást...(
Ezúton szeretnélek titeket kérni, akinek van kedve, és persze már gyereke, küldjön nekem fotót ehhez a bejegyzéshez, maszatos gyerek témában! )

4 megjegyzés:

Ancsi írta...

Nekünk még csak tejespofájú/szarosseggű kép lehetne, maszatosak még nem vótunk :)

Juliann írta...

Sebaj, ha meglesz az első azonnal küldd, pl. spenót, ilyesmi, majd updatelem.
:)

Ancsi írta...

De cukker ez a gyerek, csak nem lisztet is eszik? :D :)

Juliann írta...

Hát igen, ő a szomszédom:) Mivel apukája szakács, bizton állíthatom, hogy mindent megeszik, egyszerre több palacsintát is..:)